dijous, 26 de juny del 2014

Frikileaks d'inici d'estiu


Un ciutadà creu reconéixer Joan Calabuig a El Corte Inglés de Pintor Sorolla

Vicent Tortajada, natural de Quatretonda, assegura que dissabte de vesprada es va creuar amb Joan Calabuig al centre de València. “Tot va passar molt ràpidament” ha declarat Vicent, “Jo baixava per una escala mecànica i em féu la impressió ell apujava per l'altra a la planta de Caballeros, però juraria que era ell”.

Des de Blanqueries no han pogut confirmar esta informació i el comunicat del responsable de premsa socialista assegura que “Ací tampoc sabem molt bé quina cara té este home”.

Mònica Oltra baralla la possibilitat de canviar d'ulleres

Segons hem pogut saber, la diputada de Compromís podria estar pensant seriosament a canviar el model d'ulleres de cara a les eleccions de 2015. “És una decisió que ha de prendre el partit” ha declarat al seu cercle més proper. “Som una cooperativa i caldrà consultar la militància al respecte”.

La notícia que hui avancem serà confirmada, amb tota probabilitat per la pròpia Oltra en una entrevista en algun programa de La Sexta.

Sonia Castedo farà de tronista en Hombres y Mujeres y Viceversa

L'alcaldessa d'Alacant anuncia el salt a Telecinco de la mà del programa de cites més xoni de la televisió. “Mi representante dice que tengo un potencial enorme” ha declarat Castedo. “Empezaré por HYMYV y luego, pues no sé, puedo hacer un Supervivientes, un Deluxe, un Hay una cosa que te quiero decir... Yo creo que respondo perfectamente al perfil de Telecinco. Y, si no, pues me pondré más tetas”.

A Parra se li'n va la mà i s'obri un expedient a ell mateix

El secretari general del Partit Comunista del País Valencià i regidor de Paterna, Javier Parra, ha aconseguit que la direcció del PC li òbriga un expedient per haver traït les essències del marxisme. “Llevaba unos días desorientado y no sabía el motivo, así que convoqué un congreso extraordinario y el Partido decidió abrirme un expediente”.

Encara no ha transcendit la sanció que el comité disciplinari del PC proposarà per al seu secretari general, però tot apunta que serà “irse a Cuba”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada