dimecres, 18 de juny del 2014

Horòscop de JUNY


El signe del mes: BESSONS 
Estàs de enhorabona. El sol passa pel teu signe i et trobes en un molt bon moment. Ha aparegut una persona de la que et pots penjar. Compte si estàs casat, que no se n'assabente la teua parella. Si estàs a soles, endavant, potser aquesta persona no s'espanta i et dura un poc més que l'última.
Acabes de fer anys i t'han eixit més canes però tu no perds el bon ànim perquè sí, estàs fotut i ho saps, però també saps que tens amics que sempre et salven el cul. Aprofita perquè en 4 dies comença la bona sort del Cranc i tu tornaràs a quedar-te una bona temporada sense un puto duro, sense follar i amb mal d'esquena. Això sí, lluiràs un bronzejat espectacular en el que ningú es fixarà i amb sort, si has mantingut a l'amant, seguiràs follant.

Qui és bessons??
Carles Biano (21 de maig), excel·lent Dj i millor persona. Punxa amb els Orxata Sound System.
Joan Calabuig (24 de maig), ningú sap exactement qui és però gràcies als investigadors d'Ausaes! (i a la meua bola màgica) hem esbrinat que és el portaveu del PSPV a l'Ajuntament de València.
Carlos II (28 de maig), pilotari i semifinalista al concurs de Mister Genovès.
Guillermo Sampedro (29 de maig), hippy-comunista i secretari d'organització d'EUPV.
Laura Navarro (30 de maig), violinista que acompanya a Pau Alabajos.
Ferran Torrent (31 de maig), escriptor valencià i cosí germà d'Empar Moliner.
Paula Sánchez de León (5 de juny),  ex delegada de govern al País Valencià, aquella que no va dimitir per la Primavera Valenciana.
Andhrea García (18 de juny), alacantina puta i fina, concursant de MHYV, QQCCMH i Mira quien salta.
Lucrècia de Borja (19 de juny), saforenca, ex-benimacletera i bloguera guarrilla. 

CRANC
Estàs d'un melancòlic insuportable. Et vas marcar unes metes i encara no has arribat, sí, i què?? no cal fustigar-se a tothora. Juga a la bonoloto. No guanyaràs res però et fa falta un poc més d'il·lusió per la vida i això t'ho donarà per uns dies, fins que veges el resultat.

LLEÓ
Rebràs una molt bona notícia que en principi no et farà ni puta gràcia, però ja voràs com serà per a bé. No estigues tant damunt d'eixa persona, que l'estàs asfixiant i està a punt de demanar una ordre d'allunyament. Relaxa't.

VERGE
Tens als amics un poc abandonats, fes per reunir-te amb ells i escolta'ls. Ja està bé de ser sempre tu el que explica les misèries, calla un poc i deixa't contagiar pel bon rotllo. Estàs millor del que penses. I no, eixa persona del pis d'enfront no té res contra tu, de veres.

BALANÇA
No pots quedar bé amb tots. Simplement no pots. Ho has d'assumir. No passa res. La vida continua. Tindràs l'oportunitat de començar una feina nova que no serà massa del teu grat, però no la rebutges, més avant la cosa pot canviar.

ESCORPÍ 
Ja va sent hora de que li perdones allò que t'has guardat durant tant de temps, no creus?? Et sentiràs molt millor quan ho faces. A més, rebràs una gran ajuda inesperada després de fer-ho. El karma?? potser...

SAGITARI
Estaria bé que pensares en el que has fet. Et pareix bonic?? Tu creus que pots anar així per la vida?? Reflexiona i rectifica perquè encara estàs a temps. No compliques les coses. I posa't crema protectora solar d'un factor més alt.


CAPRICORN
Et trobes en un procés de canvi, renovant amistats, retrobant-ne... i això fa que tingues els sentiments a flor de pell. Un familiar et donarà suport fins a un punt que no imaginaves. No te n'aprofites massa de la seua ajuda.
AQUARI
Eres una persona molt intel·ligent i ho saps, però no sempre tens la raó i no cal que dones la vara amb els temes de sempre perquè els teus amics comencen a fartar-se. Accepta que cadascú té les seues idees i no van a canviar d'opinió ara.
PEIXOS
Toca terra, peixos, per favor. Somiar està molt bé, però no canviarà res si tu no fas res per canviar-ho. Allò que esperes no anirà a ta casa a buscar-te, si ho vols, curra-te-ho. Lluita!! Aquest mes ho tens més fàcil, aprofita l'ocasió.

ÀRIES
Et sentiràs un poc agressiu aquest mes i ho viuràs tot amb més intensitat de la normal. Procura relaxar-te. Masturba't més a sovint, que això ajuda. Si aconsegueixes controlar eixa agressivitat tot anirà de categoria.
TAURE
Tens el teu jardí un poc descuidat. Rega les plantes, mima-les, parla amb elles... saps a què em referisc, no?? Ningú entendrà les teues metàfores, només tu. La gent fa com que sí, però ja et dic jo que no. Fes-te entendre un poc millor i procura no perdre la paciència.



Que la Chepe vos empare,
La Bruixa Fluixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada