divendres, 4 de juliol del 2014

Horòscop Juliol




El signe del mes: CRANC
Per molts anys, cranc!! Estàs fent balanç de l'últim any i t'ix a tornar. Últimament et sents un poc a soles, però saps que això forma part de la teua melangia natural que s'accentua sempre que fas anys. No li pegues voltes, et passarà. 

Ves en compte amb el que menges que podries patir una indigestió i anar-te'n uns dies per la pata de baix. Oblida't de menjar ensaladilles als xiringuitos. I compte també amb els cubatetes, que tens tendència a passar-te'n i ho saps. Ara no poses com a excusa que estàs de celebració d'aniversari per empinar el colze més del que és habitual. Avisat estàs. Ah, i una altra cosa t'he de dir, un amic està fent que quedes com el cul per una cosa de la que no tens culpa, però ho fa per a intentar quedar bé ell mateix. Al lorito amb els col·legues!! 

Qui és cranc??
Tato (21 de juny), pilotari retirat. Encara que ningú ho sap, es diu Jaume Morales.

Soro III (29 de juny), pilotari, descendent del fundador del trinquet de Massamagrell.
Carles Santos (30 de juny), li diuen "artista" per no dir-li tarat. Igual et toca el piano que et dibuixa una monja masturbant-se amb un crucifix o et recita un poema gore. Ei, de Vinaròs, què vols??
Gerardo Camps (30 de juny), diputat del PP al Congrés dels diputats per la circumscripció d'Alacant i exconseller d'economia de la Gene. 
Ignasi Muñoz (1 de juliol), periodista. Corresponsal del PV a Catalunya ràdio. Escriu a La Veu del PV. 

Ximo Clemente (12 de juliol),ex president de la Unió de Periodistes Valencians , cap d'informació del Valencia Plaza i tuitero.
Alícia Izquierdo (13 de juliol), secretària de cultura de Compromís per Gandia, festera reconeguda i futura regidora. Avisastas.
Mireia Mollà (14 de juliol), la diputada més guapa de Compromís a Les Corts, filla de Pasqual Mollà i ex-novia de Sergi Pitarch (president de la Unió de Periodistes).
Joan Lerma (15 de juliol), primer president de la Gene, del PSPV. Actualment en nòmina pel Senat. Va crear Canal 9 i va intentar clausurar els repetidors de TV3 al PV. 

Rita Barberà (16 de juliol), alcaldessa perpètua de València. És casta. 
Pere Fuset (16 de juliol), marica mala de Compromís, nascut el mateix dia que Rita Barberà. Serà un senyal?? Estem davant d'un futur alcalde de la capital del regne?? molt prompte a les vostres pantalles.
Maria Pilar Soriano (18 de juliol), regidora de Compromís a l'ajuntament de València. 
Miquel Àngel Múrcia (19 de juliol), compositor ontinyentí de renom internacional. Miquimusica, per als amics.

LLEÓ
Estàs a punt de començar una nova aventura molt positiva. Aprofita i aprèn un altre idioma, que mai està de més. Pensa bé abans d'enfadar-te amb eixa persona perquè tota la culpa no va ser seua, tu també eres responsable de gran part. Medita-ho. I fas un arròs al forn horrible, algú t'ho havia de dir. 

VERGE
Tens el guapo pujat i estàs amb ganes de mandanga de la bona. I la tindràs, però no serà este mes. Vas a pillar una mona com en la vida, així que prepara l'ibuprofé i el protector d'estomac perquè vé curva. Les penes no les ofegaràs, però amb eixe mal de cap no et semblaran tan greus.

BALANÇA
Ja està!! Ja ho has trencat!! Estàs content?? Doncs ara arregla-ho. I prou. No creus que tens massa pardals al cap?? centra't, per favor, que ens portes a tots marejats. Pensa bé el que vols i ves cap allà, però assegura't primer que realment vols això!!

ESCORPÍ 
No pensaves que aquest "favor" et costaria tant de fer. Has d'assumir que ja tens una edat i això passa factura. Estàs abandonant la teua part sexual, activa't un poc que és estiu i tota cuca viu!! Tanca els ulls i deixa't dur. Ho agrairàs.

SAGITARI
No estàs pegant ni xapa. Espavila si vols fer alguna cosa en la vida!! Mou-te un poc i curra-te-ho. Folles molt, sí, però això no ho és tot en la vida, no?? O sí?? A no ser que et dediques a això. Podries fer-te puto. Pensa-te-ho. 

CAPRICORN
La família et necessita. Eres una part important. Ves a veure'ls, no ho retardes més. Mes de bonrotllisme amb els amics. Et trobes bé i això ho transmets. S'aproxima un canvi important a la teua vida. Prepara't. 

AQUARI
Estàs a tope de passió, Aquari!! D'on ha eixit tot eixe foc interior?? voldràs fer totes les fantasies que tens pendents i les voldràs ja. Para el carro un poc que l'altra persona potser no està tant a tope com tu. Es produiran canvis laborals. 

PEIXOS
Una persona del passat torna a aparèixer a la teua vida i et farà plantejar-te moltes coses. Intenta no fer un gra massa. Millorarà un poc aquest mes la teua economia. Cuida la teua salut, que podries tindre problemes de pell. 

ÀRIES
Necessites unes vacances i a més te les mereixes. Has currat molt i prompte veuràs els resultats. Tens l'amor a flor de pell et sents sentimental i semental. L'altra part també ho notarà i ara pots fer el que vulgues. Tu manes. 

TAURE
Trobes a faltar a eixa persona més del que vols reconèixer. T'afecta. No cal evitar el sentiment. Apropa't que et rebrà amb els braços oberts. El sentiment és mutu. Econòmicament estàs millor que mai. Gaudeix-ho. 
BESSONS
Tota acció té una conseqüència. Era este el resultat que volies?? Segur que no, però no es pot tindre tot. El sol ja ha deixat el teu signe i ara aniràs de mal en pitjor. Hauries d'haver triat la pastilleta blava. 




Que la Chepe vos empare,
La Bruixa Fluixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada